1. Haberler
  2. GENEL
  3. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yılı Törenlerle Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yılı Törenlerle Kutlandı

çiçekdağı haberleri
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü, Çiçekdağı‘nda coşkuyla kutlandı.

30 ağustos çiçekdağı Etkinliklere, Çiçekdağı Kaymakamı Burak Dilaver Yampal, Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasa Hakanoğlu, diare amirleri ve vatandaşlar katıldı.

yerköy haber - çiçekdağı haber

Törenlerde, Kurtuluş Savaşı’nın önderi Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile bağımsızlık uğruna canlarını feda eden tüm kahramanlar rahmet ve saygıyla anıldı.

BAŞKAN HASAN HAKANOĞLU 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu yaptığı açıklamada; “30 Ağustos Büyük Zaferi ile Türk milleti esareti kabul etmeyeceğini, iradesine zincir vurdurmayacağını, öz yurdunda bağımsız olarak yaşamaktan asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiştir. Yolundan, hedeflerinden ve ilkelerinden asla ayrılmayacağımız başta devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bu vatan uğruna canını ortaya koyan şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun”dedi.

çiçekdağı haber

FADİME LALELİ

 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yılı Törenlerle Kutlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin