1. Haberler
  2. GENEL
  3. Aile Destek Ödemesi ne zaman yatacak?

Aile Destek Ödemesi ne zaman yatacak?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Aile Destek Programı, 2022 yılında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başlatıldı. Maddi desteğe ihtiyacı olan ailelere ödenen sosyal yardım ödemeleri, geçtiğimiz yıl temmuz ayında uzatılmıştı. Geçen yıl program dahilinde ihtiyaç sahibi ailelere 12 aylık süre ile desteklenmiş olup programın 1 yıl süre ile uzatılması ve 12 ay daha destek verilmesine karar verilmişti. Ödemelerin akıbeti merak konusu oldu. Peki, Aile Destek Ödemesi ne zaman yatacak? Aile Destek Programı uzatıldı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 yıldır uygulanan aile destek ödemelerinin 2024 sonuna kadar uzatıldığını açıkladı.

Açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomiye dair iyileşmelerin devam ettiğine vurgu yaptı.

Enflasyondaki düşüşün belirginleştiğini, önümüzdeki aylarda bu düşüşün hızlanacağını belirten Erdoğan, iş dünyasına da yeni desteklerinin devam edeceğini söyledi.

AİLE DESTEK PROGRAMININ SÜRESİ UZATILDI

Ailelere yönelik verilen desteklere de değinen Erdoğan, Aile Destek Programı ile ilgili şunları söyledi:

2 yıldır uyguladığımız destek programımızı, sosyal devlet vasfımızın bir gereği olarak 2024 yılının sonuna kadar uzatıyoruz”dedi. haber merkezi

 

Aile Destek Ödemesi ne zaman yatacak?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin