1. Haberler
  2. GENEL
  3. ARSLAN : YOZGAT’I VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİNE GÖRE ŞEKİLLENDİRİYORUZ

ARSLAN : YOZGAT’I VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİNE GÖRE ŞEKİLLENDİRİYORUZ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yozgat Belediyesi ekipleri kent merkezinde Eskipazar Mahallesi, Söğütlüdere Caddesi, Çamlık Altı Caddesi ve Bahçeşehir Mahallelerinde asfalt, kaldırım ve peyzaj çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediyenin Yozgatta devam eden çalışmalar hakkında bir açıklama yapan Başkan  Dr. Kazım Arslan, ‘ “ Yozgatımızı kentimizde yaşayan vatandaşlarımızın taleplerine göre şekillendiriyoruz “dedi. Arslan Belediyenin çalışmalarına  ilişkin bilgi verirken şunları söyledi :

“Çamlık Altı Caddesinde yolun kot seviyesi düşürülerek daha uygun bir eğim sağlanıyor. Kod düşürme çalışmalarının tamamlanmasının ardından, ortaya çıkacak olan bağlantı yolu, Cemil Çiçek Bulvarı üzerindeki trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltacak. Yeni yol, özellikle Toki Konutları ve Eskipazar Mahallesi sakinleri için alternatif bir güzergah olacak. Böylece, şehir içindeki trafik yükü dengelenecek ve bölgedeki ulaşım sorunları büyük ölçüde çözüme kavuşacak “

Öte yandan Söğütlüdere Caddesi üzerinde yapılan yol bölme, kavşak, kaldırım ve peyzaj çalışmalarına değinen Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan , “Söğütlüdere Caddesi yine trafik bakımından yoğun bir bölge. Trafiğin düzenli olarak akış sağlaması adına ekiplerimiz bu bölgede de yoğun bir mesai harcıyor. Çalışmalarımız kısa süre içerisinde tamamlanacak ve bu bölgede trafik yeniden düzene girerken yapılan yeni kaldırım ve peyzaj çalışmalarımız sonucunda vatandaşlarımız daha konforlu ve rahat bir caddede gezmenin refahını yaşayacak” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA ŞEKİLLENDİRİYORUZ”

Her mahallede koordineli bir şekilde hizmet verdiklerini belirten Belediye Başkanımız Dr. Kazım ARSLAN, “Vatandaşlardan gelen dilek ve şikayetleri büyük bir titizlikle değerlendiriyor, bu doğrultuda çalışmalarımızı planlıyoruz. Mahallelerimizde başta asfalt, kaldırım ve peyzaj çalışmaları olmak üzere, çeşitli hizmetlerle halkımızın taleplerini karşılamak adına sahadayız” dedi.

habr merkezi

ARSLAN : YOZGAT’I VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİNE GÖRE ŞEKİLLENDİRİYORUZ
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin