1. Haberler
  2. GENEL
  3. Ata tohumu memleket meselesi

Ata tohumu memleket meselesi

featured
BAYBURT’TA ATA TOHUMLARIYLA SEBZE, MEYVE YETİŞTİREN 74 YAŞINDAKİ ÇİFTÇİ İSMAİL ÖKSÜZ, ÖMRÜNÜ ORGANİK TARIMA ADADI (ÖZNUR DEMİR/BAYBURT-İHA)
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Ata tohumları memleket meselesi”

Ata tohumlarının gelecek için çok önemli olduğunun altını çizen Öksüz, “Ata tohumlarının memleket mesesi olduğunu, çok önemli olduğunu düşünüyorum” diyerek, “Yerli sebzelerin, meyvelerin devamını istiyorum. Ata tohumlarının memleket meselesi olduğunu düşünüyorum, çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu konuda elimden gelen çabayı göstermeye çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğüyle iş birliği içerisinde çalıştıklarını vurgulayan Öksüz, desteklerinden ötürü Tarım İl Müdürlüğüne teşekkür ederek, “Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile iş birliği içinde çalışıyoruz. Sağ olsun tarım müdürü bizle ilgileniyor, yaptığımız işe önem ve destek veriyor. Böylece bu işleri özenle yürütmeye, götürmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ

Ata tohumu memleket meselesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin