1. Haberler
  2. ASAYİŞ
  3. BOZOK ÜNİVERSİTESİ TEKNOFEST’TE YERİNİ ALDI

BOZOK ÜNİVERSİTESİ TEKNOFEST’TE YERİNİ ALDI

bozok üniversitesi teknofest
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ana yürütücülüğünde, kamu kuruluşları, teknoloji devleri, üniversiteler ve medya kuruluşlarının da aralarında olduğu 128 kurumun katılımıyla  Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda düzenlenen festival kapılarını açtı.

Üniversitemiz, Türkiye’nin en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’in paydaşı olarak Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda stanttaki  yerini aldı.

Türkiye’nin en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’in açılış törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar ve Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Mustafa Kocakaya ve TEKNOFEST ekibi  katıldı.

Üniversitemiz standının yoğun ilgi gördüğü açılış programında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, ziyaretçilerle yakından ilgilendi, ayrıca diğer paydaşların da yer aldığı stantları ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, Yozgat Bozok Üniversitesi olarak 2-6 Ekim tarihleri arasında Adana’da gerçekleşecek olan bu büyük organizasyonun parçası olmaktan gurur duyduklarını söyledi. Türkiye’de milli ve yerli teknolojinin geliştirilmesi kapsamında düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivalinin ülkemizin teknolojik vizyonunu yansıtan en büyük organizasyonlardan biri olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Evren Yaşar, “ Yozgat Bozok Üniversitesi olarak hazırladığımız çok sayıda proje ile Cumhuriyetimizin 100. yılında bu büyük coşkuya ortak olmak bizim için bir gurur.  Toplumun tamamında teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturmayı, Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen ve Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışması TEKNOFEST için öğrencilerimizin danışman hocalarımızla birlikte azimle çalışıp ortaya birbirinden güzel projeler çıkarttı. Üniversite yönetimi olarak her zaman yanlarındayız. Bu vesileyle öğrencilerimize ve danışmanlarına emekleri için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum ” dedi.

BOZOK ÜNİVERSİTESİ TEKNOFEST’TE YERİNİ ALDI
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin