1. Haberler
  2. GENEL
  3. Bu görsel testini kimse geçemiyor!

Bu görsel testini kimse geçemiyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu görsel testini kimse geçemiyor! Resimdeki mavi noktalar arasında gizlenen harfi 5 saniyede bulabilir misin?

Görsel IQ testi: Resimdeki mavi noktalar arasındaki gizli harfi belirleyerek gözlem becerilerinizi ve görme yeteneğinizi test etmeye çalışın. Peki gizli harfi 5 saniyede fark ettiniz mi?

Gözlem becerilerinizi test eden bulmacaları çözmekten hoşlanıyorsanız, bu görsel test tam size göre! Bu bulmacalar, izleyicilerin orada neler olup bittiğini görmek için resme ikiden fazla bakmasını sağlayarak gözlem becerilerinizi eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde test eder. Görsel oyunlar basit bir bilmeceyi daha ilgi çekici hale getiriyor çünkü bu eğlenceli oyunlar yaratıcı düşünme ile çözülüyor. Cevap hemen önünüzde olmayacağı için çözüme ulaşmak için biraz farklı düşünmeniz gerekiyor. Bu yüzden, resimdeki mavi noktaların arkasındaki gizli harfi bulmanız gereken ilginç bir zeka oyunu bulduk.

kapak.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HARFİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde, mavi noktaların arkasına gizlenmiş harfi belirlemeniz gerekiyor. Hangi harfi görüyorsun? Uyanık bir zihin gizli harfi 5 saniye içinde tanımlayabilir.

Cevap oldukça zor olduğu için soruyu cevaplamadan önce resme dikkatlice bakmanız gerekmektedir. Bir uyarı olarak, bu akıl bulmacasının cevabı sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden fazla kaydırmamaya ve hile yapmamaya dikkat edin!

GİZLİ HARFİ GÖRDÜN MÜ?

Bu beyin bulmacasında , resimdeki mavi noktaların arasına gizlenmiş harfi bulmanız gerekiyor. İlk başta, resimde yalnızca mavi daireler görebilirsiniz. Ancak dikkatli bakıldığında açık mavi renklerin resimde bir harf oluşturduğu görülüyor. Gizli harfi gördün mü?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Yani, bu zihinsel sınavın cevabı, ‘L’ harfinin resmin içinde saklı olduğudur. Bazı bulmacalar mutlaka matematik becerileri veya yanal düşünme gerektirmez, ancak gözlem becerilerinizin basit bir testidir. Bu bilmece zordu ama çözmek için daha az zaman ve beyin gücü gerektirdiğinden basitti. Ama cevabı birkaç saniye içinde bulduğunuzda kesinlikle harika hissettiriyor.

2-007.jpg

Bu görsel testini kimse geçemiyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin