1. Haberler
  2. ASAYİŞ
  3. Emniyetten uyuşturucu operasyonu

Emniyetten uyuşturucu operasyonu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında yürüttükleri operasyonlarda başarılı bir çalışmaya daha imza attı.

İl dışından Yozgat’a uyuşturucu madde getirileceği ihbarını değerlendiren emniyet ekipleri, il merkezinde durdurdukları şüpheli bir araçta yaptıkları aramada önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi.

 

Yozgat Emniyeti'nden Nefes Kesen Operasyon!

Arama sonucunda, araçta toplamda 166 adet sentetik ecza maddesi ve 26.67 gram esrar maddesi bulundu. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheli şahıs hakkında, Türk Ceza Kanunu’nun 191. maddesi (Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak) ve 188. maddesi (Uyuşturucu ve Uyarıcı Maddeleri İmal ve Ticareti) suçları kapsamında gerekli yasal işlemler başlatıldı.

 

Yozgat Emniyeti'nden Nefes Kesen Operasyon!

Yozgat Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadelede kararlılıkla çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, halkın güvenliği ve huzuru için her türlü ihbarın titizlikle değerlendirileceğini vurguladı. Yetkililer, vatandaşların şüpheli durumları emniyete bildirmeleri konusunda duyarlı olmaya davet etti.

Emniyetten uyuşturucu operasyonu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin