1. Haberler
  2. GENEL
  3. Kamu Kurumları Takip Edilecek

Kamu Kurumları Takip Edilecek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yozgat Valiliği, 17 Mayıs 2024 tarihinde Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan tasarruf tedbirleri genelgesi doğrultusunda yeni bir takip sistemi oluşturdu.

Bu yeni sistem sayesinde, il genelindeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının taşınır ve taşınmaz varlıkları, kamuya ait ve kiralık araç sayıları, yeni hizmet ve mal alımları gibi bilgiler dijital ortamda izlenecek. Ayrıca, aylık elektrik, su, doğalgaz, haberleşme, personel ve kırtasiye gibi giderler de sisteme girilerek anlık olarak takip edilebilecek.

Bu uygulama, kamu kaynaklarının daha etkin kullanılmasını sağlarken, aynı zamanda harcamaların daha şeffaf bir şekilde izlenmesine olanak tanıyacak.

Sistem, Yozgat genelindeki tüm kamu kurumlarında hayata geçirilecek ve ilgili birimler tarafından düzenli olarak güncellenecek. Yozgat Valiliği, bu sistemle kamu harcamalarını optimize etmeyi ve israfın önüne geçmeyi hedefliyor.

Haber Merkezi

Kamu Kurumları Takip Edilecek
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin