1. Haberler
  2. GENEL
  3. Köy Yolları Sıcak Asfaltla Yenileniyor

Köy Yolları Sıcak Asfaltla Yenileniyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yozgat İl Özel İdaresi, 2024 yılı yatırım programı kapsamında köy yollarını modernize etmek amacıyla sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

Bu kapsamda, Sorgun İlçesi’ne bağlı İkikara, Bağlarbaşı ve Duralidayılı grup köy yolları (Eski Çekerek Yolu) için asfalt dökümüne başlandı. Yozgat İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada, bu projenin bölge halkı için büyük önem taşıdığı vurgulandı. Açıklamada, “ 2024 yılı yatırım programında bu sene yapılması planlanan, Sorgun İlçemize bağlı,İkikara, Bağlarbaşı, Duralidayılı grup köy yolu (Eski çekerek yolu) Sıcak Asfalt çalışmalarına başladık. Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde bu hizmetlerin ilimize yapılmasında desteklerini esirgemeyen, Valimize, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.

Proje süreciyle ilgili olarak Yozgat İl Özel İdaresi, çalışmaların hızla ilerlemesi ve yerel halkın minimum düzeyde etkilenmesi için tüm gerekli tedbirleri aldıklarını belirtti. Haber Merkezi

Köy Yolları Sıcak Asfaltla Yenileniyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin