1. Haberler
  2. GENEL
  3. Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı ilanı paylaştı. Söz konusu ilanda, “Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 6’ncı maddesi ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik’in 8’inci maddesi uyarınca, Bakanlığımızca gerçekleştirilecek sözlü sınav başarı sırasına göre yapılacak yerleştirme ile 15 (onbeş) adet Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacaktır. ” ifadelerine yer verildi.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Adaylar başvurularını 17.10.2024-25.10.2024 tarihleri arasında saat 23:59:59’a kadar Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden gerçekleştirilecek olup duyuruda belirtilen süre içinde şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

haber merkezi

Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin