1. Haberler
  2. GÜNDEM
  3. Meta’dan Türkiye’deki Gelişmelere Hızlı Yanıt: Türkçe Bilen Yönetici Aranıyor

Meta’dan Türkiye’deki Gelişmelere Hızlı Yanıt: Türkçe Bilen Yönetici Aranıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de Instagram’a getirilen erişim engeli sonrası, Meta Londra’da Instagram için Türkçe bilen yönetici arayışına girdi.

Geçtiğimiz günlerde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), Instagram’a erişim engeli getirmişti. Bu karar, kullanıcıların platforma giriş yapabilmesine rağmen hikaye ve mesaj gibi bazı özellikleri kullanamamalarına neden olmuştu. Ayrıca, bazı cihazlarda keşfet ve video sekmeleri çalışmaya devam ediyordu. Bu durum, platforma yönelik kısıtlamaların tam kapsamının ne olduğu konusunda merak uyandırmıştı.

Meta, Instagram İçin Türkçe Konuşan Yönetici Arıyor

Bu gelişmelerin hemen ardından Meta’nın Londra ofisi, Instagram için Türkçe bilen bir yönetici arayışına girdiğini duyurdu. Executive Administrative Partner (Turkish Speaking) pozisyonu için açılan bu iş ilanı, Meta’nın Türkiye’deki durumu yakından takip ettiğini ve Türkçe konuşan uzmanlara ihtiyaç duyduğunu gösteriyor.

Meta’nın bu ilanı, Türkiye’deki Instagram erişim engeli ile ilgili olup olmadığı konusunda merak uyandırdı. Şirketin Türkiye’deki sosyal medya düzenlemeleri ve kullanıcı deneyimlerini daha iyi yönetmek için Türkçe bilen profesyonellere olan ihtiyacını arttırmış olabileceği düşünülüyor. Meta’nın bu stratejik hamlesi, Instagram’ın Türkiye pazarında karşılaştığı zorluklara yanıt verme kapasitesini güçlendirme amacında olabilir. Bu pozisyonun açılması, şirketin Türkiye’deki gelişmelere nasıl bir çözüm üretmeyi planladığı konusunda da ipuçları verebilir.

Meta’dan Türkiye’deki Gelişmelere Hızlı Yanıt: Türkçe Bilen Yönetici Aranıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin