1. Haberler
  2. GENEL
  3. Yerköy’de Asfalt onarımı devam ediyor,

Yerköy’de Asfalt onarımı devam ediyor,

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerköy Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan Haşim Kılıç, Ayanoğlu ve Erzurum mahallelerinde, hasar gören asfalt yolların tamiratı için asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.
Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, çalışmaları yerinde inceleyerek, ekiplerin titizlikle yürüttüğü bu sürecin kesintisiz devam edeceğini belirtti.
Başkan Arslan, mahallelerdeki yol sorunlarının en kısa sürede giderileceğinin altını çizerek, “Belediye olarak, halkımızın yaşam kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Su patlaklarının neden olduğu ve altyapı çalışmalarında zarar gören yollar da asfaltlama işlemleriyle onarılıyor. Amacımız, vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu bir şekilde yolları kullanmalarını sağlamak.” dedi.
Başkan Arslan, belediye ekiplerinin tespit ettiği tüm noktalar da çalışmaların aralıksız sürdüğünü ve bölgedeki yolların eski haline getirilmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini vurguladı.

BOZULAN KALDIRIMLARDA ONARIM ŞART!

Yerköy’lü vatandaşlar özelliklede kabloların yer altına alınması ve internet hatlarından dolayı zarar gören çizgi halinde kesilen asfaltların ve kaldırımların ilk hali gibi teslim edilmesi gerekirken gelişi güzel bir şekilde görüntü kirliliği ve çevre kirliliği oluşturulan  kırılan ve parçalanan kaldırımlarında onarılması gerektiğini belirtti.

Ali Doğan isimli vatndaş, Yerköy uzun yıllar sonra asfalta ve kaldırıma kavuştu fakat hemen akabinde elektrik kesintilerinin önüne geçmek için kablolar yer altına alındı daha sonra kavşaklarda asfaltlar yol boyunca çizgi halinde kesilerek trafik konforu olumsuz etkilendi. Diğer taraftan asfaltlar gelişi güzel doldurulmuştu. Belediyemize bu hizmetinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu hizmete ara verilmeden Haşim Kılıç, Ayanoğlu ve Erzurum mahallelerinde kaldırımlarda da onarım çalışması yapılırsa yıkıntının bir an önce önüne geçilirse harabe olmanında önüne geçmiş oluruz. Özellikle de emniyetin bulunduğu cadde de yol harap edildi kaldırımlar harap edildi. Bu uzun zamandır Yerköy’de esnafın ve vatandaşın dikkatini çeken bir konuydu” dedi.

Yerköy’de Asfalt onarımı devam ediyor,
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin