1. Haberler
  2. GENEL
  3. Yusuf Dikeç’e Yozgat’tan Destek

Yusuf Dikeç’e Yozgat’tan Destek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diva-Sen Genel Başkanı Osman Taşçı, olimpiyatlarda madalya kazanan milli sporcumuz Yusuf Dikeç’in annesiyle olan fotoğrafı paylaşması sonrası gelen hakaret içerici yorumlara büyük tepki gösterdi.

Başkan Taşçı, ”Bu Alçaklar Bizim Azmimizi Artıracaktır!” dedi.

Başkan Taşçı açıklamalarının devamında, ”Olimpiyatlarda derece elde edip şık hareketiyle kendini ve Türk bayrağımızı dünyaya tanıtan Olimpiyat yarışmacısı Yusuf Dikeç, sosyal medyada annesiyle poz verdi.

Bizim kültürümüzde anneler özel değerlerdir. Anneler her türlü iltifata ve saygıya layıktır. Sadece kendi annelerimiz değil, “anne” diye hitap edilen herkese bu saygı ve iltifatı uygun görürüz.

Ancak Türk bayrağı altında, nereden türediğini bilmediğimiz bir güruh sporcumuz Yusuf Dikeç’in annesi hakkında ağza alınmayacak ifadeler kullanmışlardır. “Veyl olsun” onlara…

Beyni kitlenmiş, zihniyeti çürümüş bu yaratıklar ne yazık ki aramızda yaşamaktadır. Ve bu yaratıklar bizim eğitim sistemimizden yetişmiştir. Ne yazık ki, zihniyeti kirli bu yaratıklardan bazıları kariyer de yapmış ve ülkemizin geleceği olan gençlerimizi de eğitecek pozisyondadır.

Bataklık yok edilmedikçe bir iki sinek öldürülmesiyle sinekler yok olmayacağı gibi, bu kirli beyinleri üreten eğitim sistemi ıslah etmedikçe de bu yaratıklar yok olmayacaktır.

Milli Eğitim Bakanımıza ve YÖK Başkanımıza, yapacakları her ıslah çalışması için tam destek vereceğimizi buradan ifade ediyoruz” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Yusuf Dikeç’e Yozgat’tan Destek
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin