Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yozgatlı Sporcu Avrupa’ya Damga Vurdu

Paralimpik Masa Tenisi Avrupa Şampiyonası’nda gösterdiği üstün performansla Gümüş Madalya

Paralimpik Masa Tenisi Avrupa Şampiyonası’nda gösterdiği üstün performansla Gümüş Madalya kazanan Yozgatlı sporcu Kübra Korkut, hem memleketine hem de Türkiye’ye büyük bir gurur yaşattı. Müsabaka boyunca sergilediği mücadeleci ruhu ve azmiyle dikkat çeken Korkut, final maçında rakiplerine kök söktürerek ülkemizi başarıyla temsil etti.


Genç sporcu, elde ettiği bu dereceyle bir kez daha spordaki kararlılığın gayretin ve inancın ne kadar büyük sonuçlar doğurabileceğini kanıtladı. Yozgatlı hemşehrisi olarak başarısıyla gurur duyduklarını belirten yetkililer, Kübra’nın diğer sporculara da ilham verdiğini ifade etti.

Korkut’un Avrupa Şampiyonası’nda aldığı gümüş madalya, Türkiye’nin paralimpik sporlar alanında yükselişine katkı sağlayan önemli başarılardan biri olarak değerlendiriliyor. Spor camiası ise Kübra Korkut’un ilerleyen yıllarda çok daha büyük başarılara imza atacağına inanıyor.

Yerköy İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen sağlık farkındalığı çalışmaları kapsamında,
Sıradaki Haber Yerköy’de Sağlık Seferberliği