İzmir’in Bayraklı ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyonda, 6 bin 776 adet uyuşturucu hap ile 11 captagon ele geçirildi. Uyuşturucuyla ilişkili üç şüpheli gözaltına alındı ve aramalar sonucunda ikisinin çeşitli suçlardan arandığı belirlendi.
Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Sokak Suçları Büro Amirliği ekipleri, Bayraklı’da bir evde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisini aldıktan sonra harekete geçti. Yapılan operasyonda, evde ve şüphelilerin üstünde yapılan aramalarda toplam 6 bin 776 adet uyuşturucu hap ile 11 adet captagon hap bulundu. Operasyonda İ.G. (52), M.E. (23) ve M.A. (32) gözaltına alındı.
Kimlik kontrollerinde İ.G.’nin dolandırıcılık suçundan arandığı, M.A.’nın ise çeşitli suçlardan toplam 3 yıl hapis cezasıyla arandığı belirlendi. Gözaltına alınan üç şüpheli, işlemlerin ardından Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.
