Samsun’da eşini ve çocuğunu kaza süsü vererek öldürdükten sonra Elazığ Ceza İnfaz Kurumu’nda yaşamına son veren doktor Serdar Kıyak, Samsun’da defnedildi.
Bafra ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında anne ve 3 yaşındaki çocuğun hayatını kaybetmesiyle ilgili olayda karışan Dr. Serdar Kıyak, tutuklanmıştı. Kıyak, Bafra Kapalı Cezaevinde intihar girişiminde bulundu ve ardından Elazığ Ceza İnfaz Kurumu’na nakledildi. Burada intihar eden Kıyak’ın cenazesi Samsun’a getirilerek Büyük Cami’de cenaze namazı kılındıktan sonra Derecik Mezarlığı’nda defnedildi.
Olay, 12 Eylül 2025 tarihinde Samsun’un Bafra ilçesinde Asarkale mevkiinde gerçekleşti. Dr. Serdar Kıyak’ın kontrolündeki araç, Kızılırmak Nehri’ne düşerek faciaya yol açtı. Kıyak hafif yaralı kurtulurken, eşi ve 3 yaşındaki çocuğu araç içinde nehirde hayatını kaybetti. Olayın ardından Kıyak tutuklandı ve suçlamalarla ilgili yargılanarak cezaevine gönderildi.
Elazığ’daki cezaevinde yaşamına son veren Kıyak’ın ölümü, büyük üzüntü yarattı.
