AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Yozgat Bozok Üniversitesi’nin 2026 yılı bütçesinin Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu’nda kabul edildiğini duyurdu. Buna göre üniversitenin 2026 yılı için belirlenen bütçesi 4 milyar 25 milyon 916 bin TL oldu.
Milletvekili Şahan, yaptığı paylaşımda kabul edilen bütçenin Yozgat Bozok Üniversitesi’nin eğitim, akademik ve fiziki altyapı çalışmalarına önemli katkılar sunacağını belirterek bütçenin Yozgat’a ve üniversite camiasına hayırlı olmasını temenni etti.
Yeni bütçe ile birlikte üniversitenin bilimsel araştırmalar, kampüs yatırımları öğrenci imkânlarının geliştirilmesi ve akademik kadronun güçlendirilmesi alanlarında önemli adımlar atmasının hedeflendiği ifade edildi. Yozgat Bozok Üniversitesi’nin her geçen yıl büyüyen bütçesi, şehrin eğitim ve sosyo-ekonomik gelişimine de katkı sağlamaya devam ediyor.
