Adıyaman’da, iddiaya göre madde kullanan 6 arkadaşın sıra sıra yere serilip süründüğü anlar, detaylarıyla birlikte kameraya kaydedildi.
Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınlarında toplanan arkadaş grubu, oturduktan kısa bir süre sonra aniden ayağa kalktı. İddialara göre, maddenin etkisiyle tek tek sendeleyerek yere serilen 6 kişiden bazıları yerde süründü, bazıları ise uzun süre kımıldamadı. Güvenlik kameralarına yansıyan bu şaşırtıcı anlar, izleyenler arasında büyük şaşkınlık yarattı.
Çevredeki vatandaşlar, benzer durumların sık yaşandığı bölgeye bağımlıların sıklıkla geldiğini ve denetim eksikliği yüzünden bu tür olaylarla karşılaştıklarını belirtti. Vatandaşlar, bağımlı kişilere karşı daha etkin önlemler alınmasını talep ederken sürekli endişe içinde olduklarını dile getirdi.
