Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Aydoğdu’dan yılbaşı gecesi emniyet güçlerine moral ziyareti

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Dörtyol Meydanı’nda görev yapan emniyet personelini

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Dörtyol Meydanı’nda görev yapan emniyet personelini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı ve Erzincan’ın “Kardeşliğin ve Huzurun Şehri” olmasında güvenlik güçlerinin önemli rolünü vurguladı.

Vali Aydoğdu, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Vali Yardımcısı Hüseyin Aydın, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Veysel Yanık, İl Emniyet Müdürü Zafer Baybaba ve diğer birim amirleri ile birlikte Dörtyol Meydanı’nda görev yapan emniyet görevlilerini ziyaret etti ve yeni yıllarını kutladı.

Ziyaret esnasında konuşan Vali Aydoğdu, Erzincan’ın 2025 yılında güvenlik ve asayiş konusunda önemli başarılar elde ettiğini belirterek, bu başarının İçişleri Bakanlığı tarafından da takdir edildiğini kaydetti. Aydoğdu, “Erzincan’ın bugün ‘Kardeşliğin ve Huzurun Şehri’ olarak anılması, huzur ortamının oluşturulmasında siz kahraman polislerimizin büyük emeği olduğunu göstermektedir. Sizlerle gurur duyuyoruz. Varlığınız, çabanız ve gayretiniz bize güç veriyor. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

Vali Aydoğdu, ziyaretin sonunda görevdeki tüm emniyet personeli ve ailelerinin yeni yılını tebrik edip, görevlerinde başarılar diledi.

Fatih ilçesinde bulunan 4 katlı bir binada çıkan yangına müdahale
Sıradaki Haber Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında bir itfaiye eri yaralandı