AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programda, köy ve mahalle muhtarlarıyla kapsamlı bir istişare toplantısı gerçekleştirildi. Yerköy’ün ihtiyaçlarının ele alındığı buluşmada, yerel yönetimlerle muhtarlar arasında doğrudan iletişim kurulması

Programa, AK Parti Yozgat İl Başkan Yardımcısı Sn. Kazım Emiroğlu Şimşek, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sn. İbrahim Doğan, Yerköy Belediye Başkanı Av. Fatih Arslan, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Sn. Serkan Işık, İl Genel Meclisi Başkanı Sn. Adnan Ünal, Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sn. Nazif Yılmaz, İlçe Özel İdare Müdürü Sn. Mehmet Küçükünal, ilçe teşkilatımız, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyelerimiz ve Köy ve Mahalle Muhtarları Dernek Başkanımız, Sn. Osman Eren katılım sağladı.

Talepler dinlendi, çözüm başlıkları konuşuldu
Toplantıda muhtarlar, temsil ettikleri mahalle ve köylerin öncelikli ihtiyaçlarını, beklentilerini ve çözüm önerilerini doğrudan yetkililere iletti. Altyapıdan sosyal hizmetlere, kırsal kalkınmadan yerel yatırımlara kadar birçok başlık üzerinde görüş alışverişi yapıldı.

“Ortak akıl” vurgusu
AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Serkan Işık, istişare kültürünün yerel yönetimlerin en güçlü dayanağı olduğuna dikkat çekerek, Yerköy’ün her mahallesi ve köyü için birlikte hareket etmeye devam edeceklerini ifade etti. Toplantı, ortak akıl ve güçlü iletişim anlayışıyla Yerköy’ün geleceğine yönelik kararlılık mesajlarıyla tamamlandı.

