İstanbul Küçükçekmece ilçesinde bir beton mikseri aniden alev aldı. Çevredeki vatandaşlar ve esnafın müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, olay cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, bugün saat 13.00 sularında Küçükçekmece Halkalı Caddesi’nde gerçekleşti. Plakası 06 DGG 74 olan beton mikserinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının başlangıç anını fark etmeyen şoför, çevredeki insanların uyarısıyla durumu fark etti. Alevlerin yükseldiği yangın, çevredeki esnaf ve vatandaşlar tarafından müdahaleyle güçlükle kontrol altına alındı. Yangın sonrasında mikserde maddi hasar oluştu.
Yangını söndüren esnaflardan Halil Eriş, “İşimizle meşgulken, birden araç yanmaya başladı. Derhal yangın söndürme tüplerini alıp müdahale ettik. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Eğer engel olmasaydık, yangın daha da büyüyebilirdi.” açıklamasında bulundu.
