Yerköy Selçuk Mahallesi’nin sevilen muhtarı Ömer Kömürcü’nün oğlu Hamza Sefa Kömürcü, futbol kariyerinde önemli bir başarıya imza attı.

Ortaokul eğitimini sürdürürken futbol sevgisi nedeniyle Ankara’da eğitimine devam eden Hamza Sefa Kömürcü, aynı zamanda bir futbol akademisinde antrenmanlarını sürdürdü. Ankara’da lise 2. sınıf öğrencisi olan genç sporcu, iki yıl boyunca gösterdiği azim ve disiplinli çalışmanın karşılığını aldı.

Hamza Sefa Kömürcü, Ankara’nın profesyonel ekiplerinden Etimesgutspor’un U16 Gelişim Ligi kadrosuna transfer olarak önemli bir başarı elde etti. Genç yaşına rağmen sergilediği performansla dikkat çeken Kömürcü’nün, futbol yolculuğunda emin adımlarla ilerlediği ifade edildi.
