Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emniyet Müdürü Musa Bozkurt, son yolculuğuna uğurlandı

Samsun’da uzun yıllar emniyet teşkilatında görev yapmış olan 1. Sınıf

Samsun’da uzun yıllar emniyet teşkilatında görev yapmış olan 1. Sınıf Emniyet Müdürü ve Polis Başmüfettişi Musa Bozkurt (55), kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Bozkurt için Samsun’da yapılan törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Çevik Kuvvet Şube Müdürü olarak görev yaparken Tokat’a tayin olan ve oradan yükselerek 1. Sınıf Emniyet Müdürü unvanını alan, daha sonra Polis Başmüfettişi olarak Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda görev yapan Musa Bozkurt, dün Samsun’da geçirdiği kalp krizi sonrasında özel bir hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Musa Bozkurt için bugün Samsun İl Emniyet Müdürlüğü önünde resmi bir cenaze töreni düzenlendi. Törene CHP Samsun Milletvekili Murat Can, Vali Yardımcısı Abdulkadir Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Ahmet Bahadır, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Mustafa Bakçepınar, Edirne İl Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan, Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Ersan Akbaba, Tanık Koruma Daire Başkanı İsmail Hakkı Günay, Asayiş Daire Başkan Yardımcısı Aslan Bağrıaçık, Merzifon Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Erol Demir, eski Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, çok sayıda emniyet personeli ve ailesi katıldı.

Gerçekleştirilen törenin ardından Musa Bozkurt’un cenazesi, İlkadım Büyük Cami’de ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığı’na defnedildi.

Konya’nın Emirgazi ilçesi yakınlarında bir iş kazası sonucu genç bir
Sıradaki Haber Sondaj işinde çalışırken iş kazasında hayatını kaybetti