Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bursa’da seyyar satıcılardan zabıtaya bıçaklı saldırı, 1 zabıta yaralandı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, izinsiz şekilde seyyar satış yapan 2 kişi,

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, izinsiz şekilde seyyar satış yapan 2 kişi, kendilerine uyarıda bulunan zabıta ekiplerine bıçakla saldırdı. Bu olayda bir zabıta memuru darp edilerek yaralanırken, saldırı anı amatör bir kamera tarafından kaydedildi.

Saat 11.30 sularında Burhaniye Mahallesi’nde kurulan Cumartesi Pazarı’nda gerçekleşen olayda, kaldırımda izinsiz hurma fidanı satışı yapan Oğuzhan B. ve Anıl B. isimli şahıslar, İnegöl Belediyesi zabıta ekipleri tarafından uyarıldı. Uyarının ardından çıkan tartışma sonucunda şüpheliler, zabıta ekiplerine bıçakla saldırdı. Bu sözlü tartışma sırasında 61 yaşındaki zabıta memuru R.B. darp edilerek yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edilerek yaralı zabıta memuru hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Şüpheliler Oğuzhan B. ve Anıl B., polis ekipleri tarafından olay yerinde yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve İnegöl Belediyesi de yaptığı açıklamada saldırının kabul edilemez olduğunu belirtti.

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Türkiye’ye sokulmaya çalışılan
Sıradaki Haber Kapıkule’de kaçak yollarla yurda sokulmak istenen 5 yavru köpek ele geçirildi