Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Manisa’da çevre kirliliğine geçit yok

Manisa Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı

Manisa Büyükşehir Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kırkağaç ilçesi Bakır Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir işletmenin sıvı atıklarını doğaya ve akarsuya usulsüzce boşalttığını tespit etti. İlgili işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Manisa’nın daha yeşil ve yaşanabilir bir şehir olması amacıyla saha denetimlerine devam eden ekipler, Kırkağaç İlçe Jandarma Komutanlığı ile işbirliği halinde, doğaya ve akarsuya sıvı atık boşaltan işletme hakkında gerekli yasal adımları attı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, gelecek kuşaklara temiz bir çevre bırakma hedefiyle hareket ettiklerini belirterek, ekiplerin sahadaki denetimlerinin devam ettiğini vurguladı. Başkan Dutlulu, “Çocuklarımızın temiz bir çevrede büyümesi ve geleceğe umutla bakabilmesi için çevre kirliliğine izin vermeyeceğiz. Doğamızı korumak adına kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İstanbul Şişli ilçesinde uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen adrese düzenlenen
Sıradaki Haber Şişli’de uyuşturucu operasyonu: 1 kadın tutuklandı