Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Batman’da sağanak yağış hayatı durma noktasına getirdi

Batman’da sabah saatlerinde meydana gelen şiddetli yağış, şehirde büyük sorunlara

Batman’da sabah saatlerinde meydana gelen şiddetli yağış, şehirde büyük sorunlara yol açtı. Mazgalların tıkanması sonucu cadde ve sokaklar sular altında kalırken, birçok araç ve iş yeri zarar gördü.
Batman sakinlerini etkisi altına alan sabah yağmurunun, Belde Mahallesi ve çevresinde yaşamı olumsuz etkilediği görüldü. Kanalların ve mazgalların su dolması nedeniyle su baskınları meydana geldi. Suların hızla yükselmesi sonucu yollar adeta göle dönerken, sürücüler ve yaya geçişleri zor anlar yaşadı. Park halindeki birçok araç su altında kalırken, bazı iş yerleri de su basmasıyla zarar gördü. Belediye ekipleri ve vatandaşlar, tıkanan mazgalları açmak için uzun süre çaba harcadı. Ekiplerin özverili çalışması sonucunda sular boşaltıldı.
Mahalle sakinlerinden Serdar Tüzün, her yağmur sonrası aynı sıkıntıyı yaşadıklarını belirterek, “Bu bölgede yağmur yağsa hemen su birikintisi oluşuyor. Araçlar ve iş yerleri zarar görüyor. Bu durumun önüne geçilmesi için yetkililerden kalıcı çözümler bekliyoruz” dedi.
Belediye ekipleri, temizlik ve tahliye çalışmalarını şehir genelinde sürdürüyor.

Esenyurt’ta bir otelde gece yarısı dumanlar yükseldi ve otelde konaklayan
Sıradaki Haber Esenyurt’ta otel yangını: Çok sayıda vatandaş mahsur kaldı