Çorlu ilçesinde gerçekleşen trafik kazasında alkollü bir sürücü yönetimindeki araç, orta refüjdeki bir ağaca ve tabelaya çarparak karşı şeride geçti.
Olay, Hatip Mahallesi Ali Osman Çelebi Bulvarı üzerinde Aymar mevkiinde gece saatlerinde meydana geldi. Süleymanpaşa istikametine seyir halinde olan S.U. adlı sürücünün kontrolünden çıkan araç, orta refüjde bulunan tabela ile ağaca çarptıktan sonra karşı şeride geçti. Kaza sonucunda araç hurdaya dönerken, çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Sürücü S.U., hastaneye götürülmeyi reddettikten sonra alkollü olduğu tespit edildi.
Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan sürücü S.U. ve yanındaki yolcu birbirlerine sarılarak teselli buldular. Alkollü sürücünün yanındaki kişi ise kazayı kayda alan bir gazeteciye dönerek, “Biz burada ölümle burun buruna geldik, sen ise manşet peşindesin” şeklinde tepki gösterdi. Yasadışı miktarda alkol aldığı belirlenen sürücü S.U. hakkında yasal işlem başlatıldı ve ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldü. Olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.
