Antalya-Isparta karayolunda meydana gelen trafik kazasında minibüs ile beton mikserinin çarpışması sonucunda 7 kişi hayatını kaybetti. Kazada yaşamını yitirenlerin aileleri, cenazelerini Bucak Devlet Hastanesi morgu önünden aldı.
Kaza, dün saat 17.00 sularında Antalya-Isparta karayolunun Kargı mevkiinde gerçekleşti. İddiaya göre, Isparta’dan Antalya istikametine seyir halinde olan bir lojistik firmasına ait beton mikseri ile serada çalışan işçileri taşıyan Adil Özkan’ın kullandığı minibüs çarpıştı. Kazada minibüs sürücüsü Adil Özkan ve yolcular Gülsüm Özkan, Zeynep İnaz, Hayrunisa Karaca, Elmas Yüce, Cemile Çakır ve Yeter Gümüş hayatını kaybetti. Diğer yaralılar ise hastaneye kaldırıldı. Kaza sonucu yol trafiğe kapatılırken, savcılık soruşturma başlattı.
Kazadan etkilenen aileler, cenazeleri teslim almak üzere Bucak Devlet Hastanesi’ne geldi. Hayrunisa Karaca ve Yeter Gümüş Kargı köyünde defnedildi, diğer cenazeler ise Kocaaliler Beldesi mezarlığında toprağa verildi. Zeynep Minaz’ın cenaze işlemleri ise devam etmekte olup, Kayı köyü mezarlığına defnedileceği belirtildi.
