Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İstanbul’daki ‘Sambo Şampiyonası’nda Elazığ rüzgarı

Elazığ kökenli CrossFight kulübü, İstanbul’da gerçekleştirilen 2026 Türkiye Sambo Şampiyonası’nda

Elazığ kökenli CrossFight kulübü, İstanbul’da gerçekleştirilen 2026 Türkiye Sambo Şampiyonası’nda 4 üçüncülük ve 2 dördüncülük elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

CrossFight kulübü sporcuları, 3-5 Nisan 2026 tarihleri arasında düzenlenen şampiyonada Elazığ’ı temsil etti. Toplam 9 sporcuyla katılan kulüp, 13 maç yaparak etkileyici bir performans sergiledi. Muhammet Bayramoğlu, Yahya Emre Ertaş, Baha Öztürk ve Muhammet Karaman kendi kategorilerinde Türkiye üçüncüsü olurken, Özhan Özdemir ve Efe Hasan Yüksel ise Türkiye dördüncüsü unvanını elde etti.

Kulüp yetkilileri, elde edilen başarıların gelecekteki şampiyonalar için motivasyon kaynağı olduğunu vurgulayarak, Elazığ’ı temsil etmenin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Bayburt Belediyesi zabıta ekipleri, kaldırım işgallerini önlemek adına denetimlerini sürdürüyor.
Sıradaki Haber Bayburt’ta kaldırım işgallerine yönelik denetimler sürüyor