Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şişli’de 82 yaşındaki Suudi turist otelde ölü bulundu

Suudi Arabistan vatandaşı bir turist, Şişli’deki konakladığı otel odasında hayatını

Suudi Arabistan vatandaşı bir turist, Şişli’deki konakladığı otel odasında hayatını kaybetti. Turistin rahatsızlanmadan önce aynı otelde yediği bir yemekten sonra kötüleştiği düşünülüyor. 82 yaşındaki Suwaılem’in ölümüyle ilgili olarak restoranda çalışan 3 kişi gözaltına alındı ancak daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

Olay, 9 Nisan günü saat 14.45 civarında gerçekleşti. Suudi turist Almehmadi Saeed Suwaılem ve eşi Türkiye’ye turistik bir seyahat için gelmişlerdi ve Şişli’deki bir otelde konaklıyorlardı. Suwaılem, 8 Nisan’da mide bulantısı ve kusma şikayetiyle hastaneye başvurdu, ancak ertesi gün tekrar rahatsızlandı ve otel odasında ölü bulundu.

Polis soruşturmasında, çiftin Türkiye’de kaldıkları süre boyunca sadece bir restoranda yemek yediği tespit edildi. Eşine göre, Suwaılem’in et yediği restoranda tavuk yediği belirlendi. Yemek yedikleri saatler arasında yaklaşık 20-23 saatlik bir süre bulunduğu ortaya çıktı. Bu nedenle restoran ve otelle ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı ve restoran çalışanları gözaltına alındı.

Güvenlik kamerası kayıtlarında Suwaılem’in restoranda yemek yerken görüntüleri de tespit edildi. Ancak olayla ilgili 3 şüpheli, emniyetteki sorgularının ardından adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı. Suwaılem’in kesin ölüm nedeni ise otopsi raporu sonucunda netlik kazanacak.

Mersin’in Tarsus ilçesinde, alacak verecek konusuyla ilgili çıkan anlaşmazlık sonucunda
Sıradaki Haber Tarsus’ta alacak verecek kavgası: 1 ölü