Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Husumet kavgası dehşete dönüştü: Bafra’da şişler konuştu, 3 yaralı

Bafra ilçesine bağlı Samsun’da iki grup arasında çıkan kavgada 2

Bafra ilçesine bağlı Samsun’da iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi kesici aletlerle yaralandı ve 1 kişi de darp edildi.
Olay, Gazipaşa Mahallesi Türkocağı Caddesi’nde gerçekleşti. İki grup arasında daha önceden var olan anlaşmazlık nedeniyle başlayan tartışma hızla şiddete dönüştü.
Kavgada U.C. (27) ve F.A. (26) sırtlarına aldıkları bıçak ve şiş darbeleriyle yaralanırken, Y.Ö. ise dayak yedi. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri yaralıları Bafra Devlet Hastanesi’ne götürdü. F.A.’nın durumunun hala kritik olduğu belirtildi.
Kaçan şüpheliler A.K. (17) ve A.Ç.Ü. (20) için polis ekipleri operasyon başlattı.
A.K.’nin daha önce bir iş yerine silahlı saldırı düzenlediği, bu nedenle 10 Nisan’da tutuklanıp Kavak Cezaevi’ne gönderildiği ve 4 gün sonra serbest bırakıldığı bilgisi de ortaya çıktı.

Osmaniye’de akşam saatlerinde şiddetini artıran fırtına, kentte olumsuz etkilere yol
Sıradaki Haber Şiddetli fırtına Osmaniye’yi vurdu: Güneş enerjileri yerinden söktü