Yozgat’ın Boğazlıyan ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda kaçak tütün ele geçirildi.
Yozgat İl Jandarma Komutanlığına bağlı Boğazlıyan İlçe Jandarma Komutanlığı ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, iki şahsın kargo yoluyla kaçak kıyılmış tütün ve doldurulmuş makaron getirerek satış yaptığı bilgisine ulaşıldı.
Ekipler tarafından yapılan analiz ve araştırmaların ardından, adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda şüphelilerin ikamet ve iş yerinde arama gerçekleştirildi. Yapılan aramada 40 kilogram kıyılmış tütün ele geçirilerek muhafaza altına alındı.
Olayla ilgili şüpheliler hakkında adli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi. Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.
