Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sahte vekâletle 770 milyon liralık vurguna suçüstü

Antalya’da, yüksek değerli gayrimenkullerini satmaya çalışan 14 kişi sahte vekâlet

Antalya’da, yüksek değerli gayrimenkullerini satmaya çalışan 14 kişi sahte vekâlet düzenleyerek suçüstü yakalandı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, 11 kişi tutuklanırken, 3 kişiye adli kontrol kararı verildi.
Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, yurt dışında yaşayan bir vatandaş adına sahte vekâlet düzenlenerek gayrimenkul satışı yapılacağı bilgisini aldı. Almanya’da ikamet eden V.E.’ye ait 120 milyon lira değerindeki taşınmazın sahte vekâletle satılmak istendiği belirlendi. Yapılan operasyonda Aksu Tapu Müdürlüğü ve çevresinde 10 kişi suçüstü yakalanırken, 4 şüpheli farklı illerde gözaltına alındı.
Operasyonda şüphelilere ait 15 cep telefonu ve SIM kartına el konuldu. İncelemeler sonucunda şüphelilerin sadece bu olayla sınırlı olmadığı ortaya çıktı. Şüpheliler, başka iki müştekiye ait toplam değeri 650 milyon lira olan arsaları da benzer yöntemle satmaya çalışmıştı.
14 şüpheliden 3’ü adli kontrol kararı alırken, 11 kişi “nitelikli dolandırıcılık” suçundan tutuklandı.

Gaziantep’te merkezli 8 ilde 8 ay süren teknik takip sonucunda
Sıradaki Haber Yasa dışı bahis operasyonunda yakalanan 81 şüpheli adliyeye sevk edildi: Yoğun güvenlik önlemleri alındı