Mersin’in Bozyazı ilçesinde mide bulantısı ve kusma şikayetleriyle hastaneye kaldırılan ve hayatını kaybeden iki kardeşin, 4 ve 7 yaşlarındaki Azra ve Ömer Selim’in cenazeleri, ölüm sebeplerinin belirlenmesi için adli tıp kurumuna gönderildi. Anne ve baba tedavi altındayken, jandarma ekipleri evde ilk incelemeyi gerçekleştirdi.
Olay, Bozyazı ilçesi Tekmen Mahallesi Tüllüler Sokak’ta meydana geldi. Karaman İl Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Musa Tülü (39), eşi Ebru (33) ve çocuklarıyla birlikte Mersin’e ziyarete gitmişlerdi. Ancak çocuklar gece rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Maalesef, tüm çabalara rağmen Ömer Selim ve ardından Azra hayatlarını kaybettiler. Anne ve baba ise başka bir hastaneye sevk edildi.
Ölüm nedeni henüz belirlenemeyen çocukların cenazeleri adli tıp kurumuna gönderilirken, anne ile babanın durumu ciddiyetini koruyor. Jandarma ekipleri, ailenin evinde gerekli incelemeleri tamamladı ve evin girişi şeritle kapatıldı.
Otopsi sonuçlarının ailenin durumunu aydınlatacağı ve olayın sebebini ortaya çıkaracağı belirtilirken, soruşturma devam ediyor.
