Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ankara’da söndürülemeyen ağaç bir daireyi kullanılamaz hale getirdi

Keçiören ilçesinde yaşanan olayda akşam saatlerinde çıkan ve gece boyunca

Keçiören ilçesinde yaşanan olayda akşam saatlerinde çıkan ve gece boyunca devam eden yangın, bir daireyi kullanılamaz hale getirdi. Olay, Adnan Menderes Mahallesi 1055’inci Sokak’ta meydana geldi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı ancak akşam saatlerinde tekrar alev aldı. İkinci müdahalede yangın söndürüldü ancak gece saatlerinde tekrar başladı ve bu sefer bir daireye sıçradı. Yangın sırasında herhangi bir yaralanma olmazken, bir daire kullanılamaz hale geldi.

Olayı anlatan Abdullah Çağatay, yaşadıklarını şu şekilde aktardı: “Ağaçta başlayan yangını fark ettik. İtfaiye geldi ancak ilk müdahale yetersizdi. Yangın tekrar başlayınca ikinci kez müdahale istedik. Ancak ihmalleri nedeniyle yangın kontrol altına alınamadı.”

Yangın sonucunda evi zarar gören İlhami Aydın ise, “İtfaiyenin yetersiz müdahalesi nedeniyle evimiz kullanılamaz hale geldi. Mağdur durumdayız ve sorumluların gerekeni yapmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Olayla ilgili polis ekipleri inceleme başlattı.

Kocasinan ilçesinde bir kadın, evinin beşinci katındaki balkona çıkarak intihar
Sıradaki Haber İntihar girişiminde bulunan kadını polis ikna etti