Yozgat’ın Yerköy ilçesinde, vatan uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin sene-i devriyeleri dolayısıyla anlamlı bir anma etkinliği gerçekleştirildi.
Devlet Erkanı Şehitlikte Buluştu Yerköy Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen program kapsamında, aziz şehitlerimizin kabirleri ziyaret edildi. Ziyarete Yerköy Kaymakamı Mehmet Halis Aydın da bizzat katılarak şehit ailelerinin acısına ortak oldu.
Rahmet ve Minnetle Yad Edildiler Kabirleri başında gerçekleştirilen ziyarette, Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılarak şehitlerimizin ruhları için dualar edildi. Kaymakam Aydın ve beraberindeki heyet, kahraman askerlerimizi rahmet, minnet ve şükranla andıklarını ifade etti.
Yerköy Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Vatan uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualarla anıyoruz. Mekânları cennet olsun.” ifadelerine yer verildi.
