
Çiçekdağı Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen ve ilçe halkının sabırsızlıkla beklediği dev konser programı, bugün muhteşem bir katılımla gerçekleştirildi. Çiçekdağı Belediye Binası önünde saat 19.00’da başlayan ücretsiz etkinlikte, gençlik coşkusu doruğa ulaştı.
İlk Sahne Devran Hayran’ın: Oyun Havalarıyla Başladı
Konser programının ilk bölümünde sahne alan Devran Hayran, seslendirdiği birbirinden güzel yöresel türküler ve hareketli oyun havalarıyla meydanı dolduran gençleri anında hareketlendirdi. Alanı dolduran yüzlerce vatandaş, hareketli ritimlerle doyasıya eğlendi.
Üç Alpler ve Neşet Ertaş Ezgileriyle Dev Final
Gecenin ilerleyen saatlerinde ise sahne sırası Üç Alpler grubuna geldi. Bozkırın tezenesi büyük usta Neşet Ertaş ve diğer duayen sanatçıların unutulmaz yöresel eserlerini seslendiren grup, Çiçekdağı’nda adeta müzik ziyafeti çekti. Duygusal türkülerin ardından tempoyu artıran Üç Alpler; halaylar ve oyun havaları ile hem gençleri hem de konsere katılan tüm ilçe sakinlerini coşturdu.

Başkan Hakanoğlu Gençleri Yalnız Bırakmadı: Halayın Başına Geçti
Çiçekdağı’nın kültürel hayatına büyük renk katan bu özel gecede, Çiçekdağı Belediye Başkanı Hasan Hakanoğlu da vatandaşların ve gençlerin eğlencesine ortak oldu. Sahne önüne inerek gençlerin arasına katılan Başkan Hakanoğlu, çalınan hareketli ezgiler eşliğinde oyun oynadı ve vatandaşlarla birlikte kol kola girerek halay çekti.
Meydanı dolduran binlerce Çiçekdağılının hep bir ağızdan türkülere eşlik ettiği bu anlamlı ve coşkulu program, gecenin geç saatlerine kadar neşe içinde devam etti.






