Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da su kuyusunda temizlik faciası: 3 ölü, 1 ağır yaralı

Aksaray’da bir su kuyusuna inen ve çıkmayan bir kişinin ardından

Aksaray’da bir su kuyusuna inen ve çıkmayan bir kişinin ardından olay yerine giden 2 kardeş ve 1 kuzeni, metan gazından etkilenerek fenalaştı. Üzücü olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.
Olay, Aksaray’ın Koçpınar köyünde saat 16.30 sularında meydana geldi. Evlerinin bahçesinde bulunan 19 metre derinliğindeki su kuyusuna inen 30 yaşındaki Mehmet Yeşildal, çıkamayınca kardeşleri Recep Yeşildal (45), İsmail Yeşildal (50) ve kuzeni Murat Yeşildal (28) da kuyuya girdi. Ancak kuyuda birikmiş olan metan gazı nedeniyle 2 kardeş ve 1 kuzen dışarı çıkamadı. Durumu fark eden diğer aile bireyleri hemen 112 Acil Çağrı Merkezini aradı. Jandarma, sağlık ekipleri, itfaiye, UMKE ve AFAD ekipleri olay yerine sevk edildi.
Kurtarma ekipleri hızla olay yerine ulaştı ve oksijen maskeleri takarak kuyuya indi. İsmail Yeşildal ağır yaralı olarak kurtarılırken, diğerleri maalesef hayatını kaybetti. Yaralı hastaneye kaldırılırken, cenazeler Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Jandarma ekipleri olay yerinde detaylı inceleme gerçekleştirdi.
Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bulunan bir pasajın içerisinde yer alan Fenerbahçeliler
Sıradaki Haber 2 çocuk Fenerbahçeliler Derneği’nde yangın çıkardı