Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Operasyon düzenlenen hastanede yoğun bakımdaki hastaların cihaza bağlı olmadığı ortaya çıktı

Elazığ’da dün gerçekleştirilen operasyonda, 23 şüpheli, özel sağlık kuruluşlarına yönelik

Elazığ’da dün gerçekleştirilen operasyonda, 23 şüpheli, özel sağlık kuruluşlarına yönelik gözaltına alındı. Medikal Hospital’da yapılan operasyonda, yoğun bakım ünitesinde yatan hastaların cihazlara bağlı olmadığı ve tüm cihazların hasta varmış gibi gösterildiği tespit edildi.
Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı öncülüğünde gerçekleştirilen operasyonda, Elazığ Medikal Hospital, Eyşan Özgü Bakım Merkezi ve Dünya Diyaliz Merkezi denetlendi. Yapılan incelemede, kuruluşların mevzuata aykırı işlemler gerçekleştirdiği, kamu zararına sebep olduğu ve haksız kazanç elde ettiği ortaya çıktı. Jandarma ekipleri, doktor, hemşire, hastane çalışanı ve kamu personelinin de aralarında bulunduğu 23 şüpheliyi gözaltına aldı.
Yoğun bakımda bir personel tarafından çekilen görüntülerde hastaların cihazlara bağlı olmadığı ve tüm cihazların hasta varmış gibi gösterildiği anlaşıldı. Personelin ise çekim sırasında, haksız uygulamaları doğrulayan ifadeler kullandığı belirlendi. Operasyon kapsamında Elazığ Medikal Hospital ve Özel Doğu Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ali Ş. de Kırıkkale’de gözaltına alındı.

Mersin’de 6 kişiyi öldüren ve 8 kişiyi yaralayan katilin intihar
Sıradaki Haber Katilin intihar ettiği yer görüntülendi: “Fail kaçamayacağını anlayınca intihar etmiş”