Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Düzce’de huzurevinde yangın: 54 kişi tahliye edildi

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde yer alan bir huzurevinde yangın çıktı ve

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde yer alan bir huzurevinde yangın çıktı ve bu durum büyük bir endişeye yol açtı. İlk incelemelere göre, yangının asansör sistemindeki pillerden kaynaklandığı belirlendi.

Kızılay Akçakoca Huzurevi’nde meydana gelen yangın, asansör motorlarında başladı ve hızla fark edildi. Olayın bildirilmesi üzerine, bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi yönlendirildi. Yangın esnasında huzurevinde bulunan yaşlı vatandaşlar, güvenlik amaçlı ekipler tarafından tahliye edildi.

Kaynaşlı Belediye Başkanı Efdal Altundal yaptığı açıklamada, “Şükür ki herhangi bir can kaybı yaşanmamıştır. Yaşlılarımızı Karayolları misafirhanesi ve otele nakletmekteyiz. Yangının, muhtemelen asansörde bulunan pillerden çıktığı tahmin ediliyor. Şu anda tahliye operasyonlarına devam ediyoruz” dedi.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir demir doğrama dükkanında meydana gelen acı
Sıradaki Haber Kendi iş yerinde asansör boşluğuna düşen adam hayatını kaybetti