Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eski eşinin evine molotofkokteyli atan şahıs yakalandı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde eski eşinin ikamet ettiği evi, molotofkokteyli atarak

Bursa’nın İnegöl ilçesinde eski eşinin ikamet ettiği evi, molotofkokteyli atarak ateşe vermek isteyen bir kişi polis tarafından yakalandı.
Olay, gece 00.30 sularında Mesudiye Mahallesi 1. Cumhuriyet Sokak’ta bulunan 4 katlı bir binanın birinci katında meydana geldi. İddialara göre, 45 yaşındaki Ferhat G., eski eşi Mukaddes U.’nun yaşadığı eve benzin dolu bir şişe ateşe vererek kırdığı mutfak camından içeri attıktan sonra hızla olay yerinden kaçtı.
Evdeki yanıcı madde kısa sürede yangına sebep oldu ve kombinin patladığı belirtildi. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sayesinde yangın çevredeki dairelere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.
Olayda yaralanan olmazken, evde maddi hasar meydana geldi. Kaçmaya çalışan şüpheli Ahmet Türkel Çevre Yolu’nda yürürken polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette verdiği ifadesinde, “Barışma sürecindeydik. Kendisine ihanet ettiğini düşündüm ve bir anlık sinirle evini yakmak istedim” dediği öğrenilen şüpheli, sorgusunun ardından adli makamlara sevk edildi. Şahsın üstünde ayrıca ruhsatsız bir tüfek bulundu.

Kastamonu’da bir kadın, yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması
Sıradaki Haber Otomobilin çarptığı kadın yaralandı