1. Haberler
  2. GENEL
  3. Kaymakam Muharrem Coşgun Kurbanını Türk Kızılayı’na bağışladı

Kaymakam Muharrem Coşgun Kurbanını Türk Kızılayı’na bağışladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerköy Kaymakamı Muharrem Coşgun, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanını Türk Kızılayı’na bağışladı.

 

Kaymakam Muharrem Coşgun, Kızlay’ın sadece Türkiye’nin değil dünyanın en önde gelen yardım kuruluşlarından biri olduğunu belirtti.

Kaymakam Coşgun, “Kurban etlerini konserve haline getirip, başta Gazze olmak üzere Türkiye ve dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahibi insanlarla buluşturmayı hedefleyen Kızılay’ın kurban bağış kampanyasına bağışımızı yaparak bizler de katkıda bulunduk. Vatandaşlarımızın da bu bayramda, Kızılay’ın yürüttüğü Kurban Bağış kampanyasına destek vermelerini temenni ediyorum.” dedi.

Kızılay Yerköy Şube Başkanı Yaşar Altındaş ise, Kurban etlerini konserve haline getirip, Başta Gazze olmak üzere Türkiye ve dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahibi insanlara buluşturmayı hedefleyen Kızılay’ın kurban bağış kampanyaları yurt genelinde Kızılay temsilcilikleri aracılığıyla sürdürülüyor. Bu çerçevede bu yıl kurbanını Kızılay’a bağışlayan  Yerköy Kaymakamı Muharrem Coşgun’a teşekkür ederiz”dedi.

ORHAN EKİNCİ

Kaymakam Muharrem Coşgun Kurbanını Türk Kızılayı’na bağışladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin