Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Şişli’de alkollü sürücü yoluna çıkan köpeğe çarpmamak için takla attı

Şişli ilçesinde, alkollü olduğu belirlenen bir sürücü, bir köpeğe çarpmamak

Şişli ilçesinde, alkollü olduğu belirlenen bir sürücü, bir köpeğe çarpmamak için yaptığı ani manevra sonucunda aracıyla takla attı. Şans eseri hafif yaralanan sürücü, dişlerini kırdı. İki yıl boyunca ehliyetine el konulan sürücü, ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldü.

Kaza, Şişli Harbiye Mahallesi Kadırgalar Caddesi’nde saat 04.30 sularında meydana geldi. İ.O. isimli sürücü iddiasına göre, yola fırlayan bir köpeğe çarpmamak için ani bir manevra yaptı. Araç, kaldırıma çarparak defalarca takla attı ancak durabildi. Polis ekipleri, ihbar üzerine olay yerine gelerek caddeyi trafiğe kapattı ve güvenlik önlemleri aldı. Alkol kontrolünde sürücünün 194 promil alkollü olduğu belirlendi. Dişleri kırılan ve yaralanan sürücü, yasal sınırın üzerinde alkollü olduğu için ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Kaza sonucu kullanılamaz hale gelen araç çekici yardımıyla kaldırıldı ve cadde temizlendikten sonra tekrar trafiğe açıldı. Sürücünün ehliyetine el konulurken, hakkında yasal işlem başlatıldı.

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde yapılan polis huzur uygulamasında, 920 kişinin Genel
Sıradaki Haber Bursa polisinden ‘Huzur’ uygulaması: 1 kişi yakalandı, 24 sürücüye ceza yazıldı