1. Haberler
  2. GENEL
  3. YERKÖY’DE JEOTERMAL SERACILIK İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

YERKÖY’DE JEOTERMAL SERACILIK İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerköy Tarıma Dayalı İhtisas Jeotermal Seracılık Organize Sanayi Bölgesi Projesi için, Yerköy Kaymakamı Muharrem Coşgun, Yerköy Belediye Başkanımız Fatih Arslan, İl Genel Meclis üyesi Kenan Karakuş, İl Tarım ve Orman Müdürü Tanju Özkaya, Yerköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Hüseyin Özer ve Odamız Genel Sekreteri Ahmet Barış ile beraber Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ı ziyaret etti.

 

Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Coşkun Kahraman yaptığı açıklamada, Heyet olarak aylardır üzerinde çalışıp hazırladığımız Yerköy’de oluşturulacak Yerköy Tarıma Dayalı İhtisas Jeotermal Seracılık Organize Sanayi Bölgesi Projesi başvuru dosyamızı Sayın Valimize sunduk.

 

Sera Organize Sanayi bölgesi kuruluşuyla ilgili ileri ki süreçle yapabileceklerimiz ile ilgili fikir ve bilgi alışverişinde bulunduk.

Sayın Valimiz Başkanlığında sürecimiz devam etmektedir. Odamızın Sekreteryasını yaptığı ve Yozgat Valiliği İl Özel İdaresi, Yerköy Belediye Başkanlığı, Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Yerköy Ticaret Borsası proje ortaklığında ki proje başvuru dosyamızı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne teslim ettik.

Bu süreç devam etmektedir projeyi Şehrimize kazandırmak için çalışan ortaklarımızdan başta Valimiz Mehmet Ali Özkan olmak üzere Yerköy Kaymakamımız Sayın Muharrem Coşgun’a Yerköy Belediye Başkanımız Sayın Fatih Arslan’a, İl Özel İdaresi Genel sekreterimiz Sayın Nazif Yılmaz’a Yerköy Ticaret Borsası Başkanı Sayın Derviş Esatbeyoglu’na bu süreçte kuruluşta emeği geçen siyasetçilerimiz yönetici ve çalışanlarımıza projemizi canla başla hazırlayan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Serkan Orhan Beye, Yerköy İl Özel İdaresi Müdürümüz Sayın Gökhan Sarıkaya Beye, Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenimiz Suat Atila Bey’e Yerköy Ticaret Borsası Genel Sekreteri Sayın Mustafa Bedirhan Salmanlı’ya dosyayı hazırlayan ve çok büyük emekler harcayan proje hazırlama ve takip sorumlusu ve Odamız Genel Sekreteri Sayın Ahmet Barış’a Odamız ve şehrimiz iş insanları adına teşekkür ederiz. Yerköy’müze hayırlı uğurlu olsun”dedi.

Orhan Ekinci

YERKÖY’DE JEOTERMAL SERACILIK İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yerköy Haber Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin