Susurluk ilçesinden bisikletiyle umreye giden 69 yaşındaki Fahrettin Şener, bahçesinde çapa makinesinin altında hayatını kaybetti. Şener’in cenazesi, Susurluk’ta duygusal anlar eşliğinde defnedildi.
Olay, Balıkesir’in Susurluk ilçesine bağlı Kayıkçı Mahallesi’nde meydana geldi. Bahçesinde çalışırken çapa makinesinin altında kalan Fahrettin Şener’in cenazesi, öğle namazını müteakip ilçe kabristanlığında toprağa verildi. Cenaze namazına, siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Şener, 2025 yılında bisikletiyle yola çıkarak 3.450 kilometrelik umre yolculuğunu tamamlamış ve yolculuk sırasında yaşadıklarını kameraya kaydetmişti. Bu ilginç hikayesini sosyal medya hesabından paylaşan Şener, videolarıyla büyük beğeni toplamış ve takdir toplamıştı.
