Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, Alaşehir Üzüm Sulama Birliği’nden emekli olan 53

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, Alaşehir Üzüm Sulama Birliği’nden emekli olan 53 yaşındaki Mahmut Arslan, evinde ölü olarak bulundu. Arslan’ın hayatına tüfekle son verdiği düşünülmektedir ve ölüm nedeni otopsi sonucu netlik kazanacaktır.

Alaşehir ilçesinde yaşanan olayda, 53 yaşındaki Mahmut Arslan’ın evinde yaşamını sonlandırdığı belirlendi.

Olay, İstasyon Mahallesi Derman Sokak’ta öğlen saatlerinde meydana geldi. Mahmut Arslan’ın yaklaşık bir yıl önce emekli olduğu öğrenildi ve olay anında yalnız olduğu bilgisi elde edildi.

Arslan’ın yakınları, kendisinden bir süre haber alamayınca evine gitti ve Arslan’ın cansız bedenini buldu. Durumun bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Mahmut Arslan’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Polis ekipleri, evde ve çevresinde detaylı incelemelerde bulunurken intihar ihtimali üzerinde duruldu.

Mahmut Arslan’ın cenazesi, ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Eskişehir’de meydana gelen bir bıçaklı kavgada yaralanan bir kişi hastaneye
Sıradaki Haber Eskişehir’de çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı