Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Manisa’da attan düşen kadından acı haber

Manisa’nın Salihli ilçesinde bir at çiftliğinde 62 yaşındaki Nihal Gürel

Manisa’nın Salihli ilçesinde bir at çiftliğinde 62 yaşındaki Nihal Gürel adlı kadının ata binerken düşmesi sonucu ağır yaralandı ve hastanede yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti. Gürel’in organları, organ bekleyen 4 hastaya umut olacak şekilde bağışlandı.
Olay, Salihli ilçesine bağlı Adala Mahallesi’nde meydana geldi. Uzun yıllar bir firmada çalışan Nihal Gürel, arkadaşlarıyla at çiftliğine ziyarete gitti. Bir anda dengesini kaybederek yere düşen Gürel’e sağlık ekipleri müdahale etti ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak, kaldırıldığı hastanede beş günlük yaşam mücadelesini beyin ölümüyle kaybetti. Gürel’in vefatı ailesi, yakınları ve iş arkadaşları tarafından büyük üzüntüyle karşılandı.
Nihal Gürel’in vefatının ardından organ bağışı konusunda ailesiyle görüşmeler gerçekleştirildi. Ailenin onayıyla Gürel’in karaciğeri, böbrekleri, kalbi ve korneaları başarılı bir şekilde alındı. Bu organlar nakil bekleyen hastalara umut olmak üzere ilgili sağlık merkezlerine sevk edildi. Gürel’in organ bağışı, birçok hastaya yeniden yaşama umudu verdi.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir kadın sürücü
Sıradaki Haber Faciadan dönüldü: Açık rögar kapağına çarpan otomobil metrelerce sürüklendi