Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Osmaniye’de toprağa gömülü tankta kaçak akaryakıt bulundu

Osmaniye ilinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, toprağa gömülü bir

Osmaniye ilinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, toprağa gömülü bir tankta saklanmış olan kaçak akaryakıt ile birlikte toplamda 4 bin 248 litre akaryakıt ele geçirildi. İki şüpheli olayla ilgili gözaltına alındı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında D-400 kara yolunda durdurdukları bir araçta yapılan aramada, H.G. yönetimindeki araç içerisinde 825 litre kaçak akaryakıt buldu. Ekipler, H.G. ile iş yeri sahibi M.Ö.’ye ait işletmede gerçekleştirilen aramalarda plastik tank ve variller içerisinde bin 423 litre kaçak akaryakıt ele geçirdi. Ayrıca, akaryakıtın toprağa gömüldüğü yer altı tankında da 2 bin litre kaçak akaryakıt bulundu.

Operasyonda ele geçirilen toplam 4 bin 248 litre kaçak akaryakıt, işlemlerin ardından Osmaniye İl Özel İdaresi ekiplerine teslim edildi. Cumhuriyet savcısının talimatıyla gözaltına alınan iş yeri sahibi M.Ö. ile iş yerini işleten H.G., jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilerek adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun’da sık sık trafik kazalarının meydana geldiği Şehir Hastanesi Kavşağı’nda
Sıradaki Haber Samsun Şehir Hastanesi Kavşağı’nda yine kaza: 2 yaralı