Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bursa’da seyir halindeki araç alev topuna döndü sürücü son anda kurtuldu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde seyir halindeyken motor kısmından dumanlar yükselen bir

Bursa’nın İnegöl ilçesinde seyir halindeyken motor kısmından dumanlar yükselen bir araç, kısa sürede alevlere teslim oldu. Sürücü, son anda araçtan çıkarak kurtulmayı başardı.

Olay, Mesudiye Mahallesi Yıldırım Caddesi’nde yaklaşık saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Araçtaki sürücü Vedat A., plakası 16 BJE 289 olan otomobili kullanırken motor kısmından dumanlar yükseldiğini fark etti. Hemen aracı kenara çekip kendisini dışarı attı.

Kısa bir süre sonra araç alev almaya başladı ve çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevkedildi. İtfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı ve söndürdü. Otomobilde ciddi maddi hasar oluşurken, olayda herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemediği için çalışmalar devam ediyor.

Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

Adıyaman ilinde yaklaşık bir yıl önce gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda yakalanan
Sıradaki Haber Uyuşturucu sevkiyatına 27 yıl ceza