Kırıkkale’de jandarma ekipleri, düğün töreninde silahla havaya ateş eden ve bu sebeple tespit edilen 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada 3 ruhsatlı tabanca, 2 kurusıkı tabanca ve çok sayıda fişek bulundu.
Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı, silahla havaya ateş edilmesini engelleme çalışmaları kapsamında düğünlerde ve eğlence etkinliklerinde yoğunlaştı. Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Etiler Mahallesi’nde gerçekleşen düğün töreninde silahla ateş eden C.K. (47), İ.K. (37) ve Ö.K. (41) isimli şüphelilerin yerlerine operasyon düzenledi.
Yapılan adli aramalarda, 3 ruhsatlı tabanca, 2 kurusıkı tabanca ve 467 fişek ele geçirildi. Silahlara el konulurken, 3 şüpheli de gözaltına alındı. Olayla ilgili adli soruşturma, Cumhuriyet savcısının talimatıyla başlatıldı.
